Secretaresse (Dutch)

Project Moore zoekt secretaresse

Project Moore Advocaten is een boutique advocatenkantoor op het gebied IT- en privacyrecht.

We onderscheiden ons door open communicatie, een efficiënte projectmatige aanpak en pragmatische oplossingen. Met ons oog voor kwaliteit én eenvoud scherpen we ons juridisch advies en doen we recht aan de commerciële belangen van onze cliënten. Zij behoren tot de top van het (internationale) bedrijfsleven en de publieke sector. Project Moore is gevestigd in Amsterdam-Noord en gemakkelijk te bereiken met auto, fiets of openbaar vervoer.

We zijn op zoek naar een energieke en digitaal vaardige secretaresse die onze praktijk komt ondersteunen. Je bent verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning van de advocaten en werkt nauw samen met onze officemanager. Je kunt verschillende zaken tegelijkertijd behandelen en deze naar eigen inzicht prioriteren. Samen met ons informele, enthousiaste en hechte team lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening van Project Moore.

We bieden je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is voor drie tot vier dagen per week (aantal uren in overleg te bepalen).

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie met CV naar werkenbij@projectmoore.com. Voor vragen over ons kantoor en de procedure kun je contact opnemen met Eva Visser (020 – 5200 878).