Juridisch secretarieel medewerker (Dutch)

Project Moore zoekt juridisch secretarieel medewerker

Project Moore is op zoek naar een enthousiaste student die ons 2 of 3 dagen per week wil ondersteunen bij juridisch secretariële werkzaamheden.

Project Moore Advocaten is een boutique advocatenkantoor op het gebied IT- en privacyrecht. We adviseren grote multinationals, startups- en overheden over IT-transacties, aanbestedingen en privacy issues. We onderscheiden ons door open communicatie, een efficiënte projectmatige aanpak en pragmatische oplossingen.

We zijn op zoek naar een betrokken en gedreven student, die goed in staat is om zelftandig te werken. Je bent verantwoordelijk voor de secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning van de advocaten en werkt nauw samen met onze officemanager. Je bent digitaal vaardig en vindt het leuk om verschillende taken zelf op te pakken. Samen met ons informele, enthousiaste en hechte team lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de dienstverlening van Project Moore.

Verder krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met de praktijk op een advocatenkantoor dat in de top van de markt opereert. Project Moore is gevestigd in Amsterdam-Noord en gemakkelijk te bereiken met fiets of openbaar vervoer. De functie is voor twee tot drie dagen per week (aantal uren in overleg te bepalen) en voor langere tijd. We bieden je een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heb je interesse? Stuur dan je motivatie met CV naar werkenbij@projectmoore.com. Voor vragen over ons kantoor en de procedure kun je ook mailen naar werkenbij@projectmoore.com.